– 3 aber er stukket af fra zoo. Den første sidder og spiser burger. Den anden sidder og drikker cola. Den tredje læser denne besked………

– 5 roser til dig: En for din personlighed, En for dit venskab, En fordi du er dig selv, En fordi du er DER, og den sidste i håb om at du forbliver min ven…!

– Arriva er blevet så forsinket at man er begyndt at melde dem til sporløst!!!

– Bonden har 3 køer Rie, Mie & Fie der hver fik en kalv. Rie’s kom til at hedde Risse. Mie’s Misse. Hvad hedder Fie’s kalv??????????? Frede !…… Det er en tyrekalv!!!

– Den sorte boks er fundet og det sidste der blev sagt var så lad da den kælling få den styrepind…

– Der findes godt nok ikke mange dejlige mennesker i verden. Derfor er jeg glad for at jeg har mødt dig, for så kender du ihvertfald en ;-)

– Der kommer en dag hvor du spørger: Hvem elsker du mest? Livet, eller mig? JEg svarer livet. Du bliver sur og går… og får aldrig at vide, at livet var DIG…

– Det jeg skal fortælle dig nu siger jeg fordi jeg stoler på dig, og jeg håber du er så god en ven at du kan holde tæt om dette: Det er mig der er Batman!!

– Det tager et sekundt at se dig, det tager en time at kunne lide dig, det tager en dag at elske dig, men det tager for evigt at glemme dig….

– Dette er en mobilvirus fra afganistan, men da de ikke er så teknologisk udviklede bedes du selv kaste din telefon i gulvet efter du har sendt beskeden videre!

– Dette er en tryllesms… Den vil nu trylle din røv STOR… *** UPS… SORRY… Jeg kan se at du har fået denne sms før
– flere gange endda…

– Din focking forpulede IDIOT!! Hvem helvede tror du at du er? Du har fandeme ingen ret til at være så…. Lækker, sød, god, rå og sexy… Pokkers charmetrold!!!

– Djævlen ringede og sagde at han manglede hans mest uopdragende, dovne og mest alkoholiserede medhjælper… Men bare rolig, jeg sagde ikke hvor du var….

– Du er 25% dejlig, 20% lækker, 20% sød og 35% hele mit hjerte værd!

– Du er blevet noteret af en fotovogn med 90 km i timen, i BYOMRÅDE, men du slipper for tiltale, da vi mener du er rigelig straffet med dit udseende! POLITIET.

– Du er som en rose for mig, og tro mig JEG ELSKER ROSER! Der er dog en forskel. Der er tusinde af roser MEN KUN EN AF DIG!!!

– Du er som solen – varm og glad! Du er som en blomst – smuk og dejlig! Du er som havet – fuld af liv og energi! Men mest af alt er du som dig selv – HELT PERFEKT!!

– Du lægger hånden rundt om den. putter den i munden. Den er våd og stiv. Du tager den ind og ud. Der sendes hvidt ud af munden. Du smiler og tager tandbørsten ud!!

– Du og koalabjørnen har noget til fælles, i er begge søde og man skal passe rigtig godt på jer. For i er de to racer, verden ikke har råd til at miste….!

– Du valgte mig blandt 29 andre, tog mig med i din bil. Dine læber rørte mine, du tog hvad du ville. Bagefter smed du mig ud af vinduet. Hilsen en knust ølflaske!!

– En bil bliver stoppet af grænsepolitiet. “tillykke hr. de er nr.100 idag, der har sele på”.”De har derfor vundet 10.000,-. Hvad kunne de tænke dem at bruge pengene til? ” på et kørekort hr. Betjent” så lyder det fra sidemanden: Du skal ikke høre på ham. Han vrøvler altid når han er pisse fuld. ” så siger ham omme fra bagsædet: Jeg vidste det ville gå galt i en stjålet bil”. Så lyder det, med dialekt, omme fra bagagerummet: ” har vi passere grænsen?”

– En mand kørte 3 tyrker ned som hhv. røg gennem forruden, ned under bilen og 20 m. væk. I retten blev de dømt for indbrud i bilen, underslæb og flugtforsøg!!

– En neger, en kosovoalbaner, en iraker og en muslim sidder i samme bil. Gæt hvem som kører? ———
– politiet.

– En perker køber en scooter og spørger for handleren, er der benzin nok på til jeg kan nå hjem? Nej, du skal sikkert tanke i Tyskland!

– En rundspørge: Er der for mange udlændinge i Danmark? 20% sagde ja, 10% sagde nej mens 70% svarede gükzé wyü ékl.

– En sms koster 2 kr det koster 2 kr at fodre et sulten nigger unge i niggerland så send den her besked til mindst 10 af dine vennner så vi kan få dem udrydet.

– En tanke er ikke blot noget der foregår i hovedet, men lige så meget noget der er sat i gang i hjertet. En tanke fra hjertet, jeg sender til dig!!

– Er en høne et svin fordi den lever i en svinesti? Nej vel. Hvorfor fanden tror i så at en perker der bor i danmark er dansker???

– Et hej bliver til et KRAM, et kram bliver til KYS, et kys bliver til KÆLEN, kælen bliver til SEX. Så vil du sige hej til mig?

– Et hjerte kan slå, et hjerte kan briste. En ven kan man få, en ven kan man miste, men i mit hjerte er du gemt, for en ven som dig vil aldrig blive glemt!

– Fader Tuborg, du som er i flasken, hellige blive din smag kom dit krus ske din vilje i hoved så vel også i maven, giv os i dag hvort daglige glas og forlad vor besindelse, led os bort i fristelse, men fri os fra de onde tømmermænd, thi dit er riget, æren og magten i al evighed! SKÅL.!.!

– Far…. Hvad er et ekko? Det er noget af det eneste i verden der ikke lader din mor få det sidste ord!

– Forgetting me, is up to you. Forgetting you i’ll never do! send denne til alle de venner DU mener aldrig skal glemmes….

– GIV AGT!!! Dette er en selvtænkende sms! Den søger automatisk den smukkeste & mest vidunderlig person i min telefonliste….. Og den har valgt……. DIG!!!

– HALLO!! Ved du overhovedet at jeg netop er blevet indehaver af verdensrekorden i SMS-overvågning? Og det kan jeg udelukkende takke dig for. Fordi du aldrig SMS’er tilbage.

– Har du nogensinde spekuleret på hvordan livet ville ha´ været, hvis du havde fået ilt nok ved fødslen?

– Har lige prøvet ny VEL ULTRA opvaskemiddel som skal fjerne fedt og bakterier! En STOR fiasko! Her sidder jeg i badekaret lige fed og forkølet!!!

– Her er en –;–@ når den visner stopper vores venskab. Rosen er af plastik så den visner ALDRIG send denne sms til dem du ik vil miste, og vis du holder af dem

– Hvad er det der er ¨årdt og stift når det kommer ind , og blød og slimet når det kommer ud?…. En vingummi…. selvfølgelig.

– Hvad er det, der er 20 cm lang, har hår i den ene ende og gør kvinder vilde, hvis en mand svinger med den?…… En opvaskebørste!

– Hvad er en ungkarl? En mand, der ikke begår den samme fejl to gange!!!

– Hvad er forskellen på en kvinde og en måge??? Den ene larmer frygteligt og er ikke til at slippe af med, den anden er en fugl…..

– Hvad er ligheden mellem en neger og et juletræ? De har begge farvede kugler!!

– Hvad er ligheden på mænd og drenge ??? Prisen på legetøj!!!

– Hvad har mænd og skyer tilfælles? …… Når de forsvinder bliver det en god dag!!!

– Hvad hed den sidste drink på titanic? Whisky on the rocks…!

– Hvad sagde GUD da han havde skabt manden? “Det kan jeg gøre bedre…..

– Hvad sagde folk i baren, lige inden titanic sank? Så bunder vi….

– Hvis Gud kiggede ned og så et menneske som dig, ville han smile sødt og sætte sig fornøjet tilbage og tænke: Hvilken skøn verden jeg har skabt!!!

– Hvis gud kiggede ned og så et menneske som dig, ville han smile sødt og sætte sig fornøjet tilbage og tænke: PIS, hva har jeg dog lavet i min brandert.

– Hvis jeg kunne give dig en ting, ville jeg give dig den evne til at se dig, som andre ser dig….. For så ville det gå op for dig hvor utrolig sød du er…..

– Hvis vi to var alene, ville du så øhhhhh.. jeg mener hvis det var mørkt og vi lå i min seng… kunne du så tænke dig, øhhh.. AT HJÆLPE MIG MED AT FINDE MIN BAMSE?

– Hvor er her dog mørk og uhyggeligt sagde den lille pige til børnelokkeren da de gik ind i skoven. Så tænk på mig sagde han, jeg skal gå alene tilbage…

– Hvordan forvandler man en sild til en ko?… Man gifter sig med hende..

– Hvordan kan man se, det er en tyrker der har begået et indbrud? Hunden er gravid, der lugter af hvidløg og der er spist af skradespanden!

– Hvorfor har kvinder så lidt humor??? Det er de nødt til, Hvis de skal kunne elske mænd i stedet for at grine hysterisk af dem!!!

– Hvorfor skabte gud manden???? fordi vibaratoren ikke kan slå græs!!!

– Hvornår trænger man til en slankekur? Når man kommer cyklende i sin gule regnfrakke og folk på fortovet tager deres buskort frem….

– I hvilket blad vil der stå, når en kvinde smider sin mand ud fra 4. sal??? Bo bedre!!!!

– I must be born under a lucky star, to have a friend as nice as you are.! Vores venskab er som bølgerne på vej mod stranden det slutter aldrig!!

– Jeg eksister fordi gud har sans for skønhed og du eksister ja……
– Han har vel også sans for humor!!!

– Jeg eksisterer fordi Gud har sans for skønhed og du eksisterer ja….. – han har vel også sans for humor

– Jeg er altså snart DØDTRÆT AF….. At min ynglings pude ligger lige ved siden af din !!!

– Jeg er lige blevet ringet op fra himlen, de leder efter den sødeste og mest smukke af alle stjerner. Men bare rolig jeg sagde ikke hvor du var.

– Jeg har hørt du gik ind for at registrere din krop som den mest sexede i verden. Efter 10 min. kom du ud og råbte HVEM FANDEN ER (NAVN)!

– Jeg har lige lært at 1 døgn er 24 timer, 1 time er 60 min, 1 minut er 60 sek…. Men ingen fortalte mig at hvert sekundt uden dig er en evighed!

– Jeg nyder din dejlige krop, kender den søde lugt, læsker mig med dine søde safter, smasker højt og suger dig ømt på halsen…….. Umm Always coca cola!!!

– Jeg plukker en rose med varsom hånd, knyttede rundt om den et bånd. Jeg fæstede et kort med 7 små ord: Du er mere værdifuld end du tror.

– Jeg trode at jeg kunne stole på dig. Men du var nød til at åbne din store kæft!! Kan du holde op med at gå og fortælle alle at jeg er den DEJLIGSTE I VERDEN!

– Jeg ville sende dig noget nydeligt, skønt, sødt, frækt, godt, flot, lækker og sexy. Men postmanden bad mig komme ud af postkassen i en helveds fart!!!

– Kan du nævne et fynsk dyr på et bogstav?????? G(ed)

– Kig op i stjernerne og du ser tiden. Kig i hjertet og du ser kærligheden. Kig i øjnene og du ser livet. Kig på din mobil og du ser hvem der tænker på dig!

– Kim´s takker for lånet af dine underbukser. Vi har endelig fundet den rigtige lugt på vores nye ostepops. Checken er sendt med posten.

– Klokken er nu 09,22 og du er anholdt, for at være SMUKKER, DEJLIGER og KLOGER end politiet tillader! send denne sms til 4 andre eller du kommer i fængsel!!!

– Lille øl ved du hvad?? du kan sagtens være glad du skal hældes ned i maven, du skal pisses ud i haven. du skal gøde bondens byg,for igen at bli´ til bryg.

– Mac allan blev fundet død i en bus. Han menes omkommet af sult, da bussen er forsynet med skiltet betal ved udstigningen.

– Man har ikke prøvet at være rigtig stiv, før man prøver at blive vækket af to politimænd, som er ved at tegne en kridtstreg omkring en

– Michel jackson hos lægen: Min kone har lige født, hvor lang tid går der før vi kan dyrke sex? lægen: det er nok klogest at vente til barnet er fyldt 15….

– Min “ynglings ret” mangler et vigtigt krydderi….. DIG! Venner som dig, skal man kigge langt efter!

– Min bamse var, min bedste ven….. Indtil jeg mødte dig!

– Min overvægt skyldes ulykkelig kærlighed.
– Hvad hed han? Anton Berg!!!

– Mit simkort er krakket, så jeg har fået taletid, her er mit nummer, ring lige. 33131948.

– NY UDLÆNDINGELOV: Alle nye asylansøgere får 1 raflebæger + 1 terning. Slag mellem 1 ig 5 er direkte tilbage. Slår man 6 giver det et extre slag.

– Når alt omkring dig bringer tårer frem, HUSK nogen elsker og holder af dig, send den til en ven du holder af. nu ved du at jeg holder af DIG :-)

– Når stjernerne falder og vinden er død. Når solen har mistet sin varme og glød. Når tomheden er det eneste du ser på din vej, så HUSK at jeg er der for dig…..

– Oppe fra himlen langt væk i det fjerne, sidder den smukkeste funklende stjerne. Den er sendt fra mit hjerte, ned og hvisker stille godnat fra mig til dig…..

– Perkeren var punkteret i sin BMW. Mens han er ved at skifte hjul, kommer han’s fucking fætter fordi, smadrer ruden og råber “du ta alufælg så jeg snupper radio”

– Piger er som busser, løb aldrig efter dem, der kommer altid en ny…Piger er som et toilet, enten optaget eller fuld af lort, he he!!!

– Politier er på jagt efter en person som er pæn, sexy, charmerende og utrolig god i sengen!! Du er med andre ord tryk!! Men hvor HELVEDE skal jeg gemme mig???

– Regering vedtager EKSTRA BLADETS forslag om sms til psykisk syge -du modtager hermed den første besked: Hvordan har du det i dag?

– Remember when you need a F.U.C.K I will always be here for you, because F.U.C.K standz for ” Friendship U Can Keep” so promis me that we will fuck forever c”,)

– Saddam hussein har beordret kvinderne i irak til at barbere fissen under slagordet: no more BUSH???

– Skal lige snakke med dig, er dog næsten tør for strøm, ring lige til mig på nr 33131948 med det samme.

– Sku du forestille at være en rigtig veninde?! For du klarer dig sgu meget godt!!!

– Sne kan smelte, is kan tø, men vores venskab vil aldrig dø………..

– Solen står op, når månen går ned, 2 hjerter fyldes med venskab, det ene er mit, det andet er dit, gid vores venskab aldrig bliver slidt…

– Stille kommer du ind på mit værelse, berører min nøgne krop, indtil du finder det søde sted og begynder at suge……. Dumme MYG!!!

– Sutte, sutte , ikke bide, lad den langsom ned i halsen glide. Hvis den ikke glide vil, Må man sutte extra til………. Det er ikke nemt at være karamel….

– Så var der blondinen der tilbragte hele dagen i svingdøren, fordi hun ikke kunne finde dørhåndtaget..

– Så var der den om tyven der stjal en lastbil fuld af spiritus, solgte den og drak pengene op…

– Ta din mobil…. Hold den tæt til dit hjerte…. Kan du mærke det…? Her kommer det…. K.N.U.S.!!!

– Tak for deres tilmelding til HVEM VIL VÆRE MILLIONÆR. Desværre må vi afslå, da De jo ikke er i stand til at ringe til en ven!!!

– Tillykke du har vundet 1.præmien i det stor lotteri, gevinsten er en tyrkisk baby. Afhentes gevinsten ikke sender vi hele familien.

– Tit må øjet græde, læber le, for at skjule det indre som ingen må se. Når du plukker roser, pluk en til mig, når du tæller venner glem ikke mig!!

– Tulip Bacon a/s Takker for fotoet af din røv som model til ny type slagtegris……..! “STOR, BRED, FED FLÆSKET og BEHÅRET”

– Ved du hvad negeren sagde da han gik over fodgængerfeltet? Nu kan de se mig! Nu kan de ikke se mig!!!

– Ved du hvorfor gud opfandt skedesvampen???? kvinden skal også vide hvad det er at ha en sur fisse!!!!

– Vil du høre en vittighed, der er så sjov, at den får dine bryster til at hænge? Noh, du har allerede hørt den!

– Vinder af årets melodi grand prix: saddam hussein med melodien “iraker” mig hele tiden ned!!!

– What does Nike, Adidas and ku klux klan have in common? They make niggers run!!!

– Yesterday i read an article about the dangers of drinking too much, it scared the shit out of me, so today I finally decided i’m never focking reading again!!!!

– Venner sender sms’er til hinanden. Er jeg din ven? Du har 30 sek. til at svare!!!!